De toekomst begint vandaag

nlmtd komt graag snel tot de kern. Ze noemen zichzelf niet voor niets nmltd -unlimited-, zonder klinkers en hoofdletters. Deze organisatie staat voor duurzaamheid, energietransitie, voedseltransitie en digitalisering. Daar krijgen zij energie van, want de mogelijkheden om een betere toekomst veilig te stellen voor jouw organisatie, voor de samenleving en voor de planeet zijn eindeloos. Create the future.

nlmtd

nlmtd bouwt aan een duurzame toekomst. Zij inspireren organisaties tot verbetering, vernieuwing en verandering. Zo helpen ze organisaties, onze samenleving en planeet om toekomstbestendig te worden.

De afgelopen tijd zijn ze snel gegroeid. Dat betekent dat het jasje waar ze in zaten niet meer zo lekker zat. Daarom is er gewerkt aan een nieuwe visuele identiteit. Bij deze herpositionering en rebranding hoort een vlotte video om deze organisatie goed te presenteren. Wij hebben uiteindelijk dit vraagstuk opgepakt en een mooie promovideo geproduceerd waar hun visie voor een duurzame toekomst naar voren komt

Bekijk hier de pagina van nlmtd 

Het doel van deze video was tweedelig. Aan de ene kant willen ze op social media aandacht vragen, voornamelijk LinkedIn, voor het vernieuwde merk en de bijbehorende website. Aan de andere kant willen ze graag in het kort vertellen waar ze voor staan en de boodschap overbrengen. Door deze tweedeling moesten we dus ook rekening houden met twee doelgroepen, namelijk (potentiële) klanten en (potentiële) toekomstige collega’s.

Het volgende doel is om door te pakken en na deze video nog dieper na te denken over de perfecte videoaanpak. Dat deze video niet zo’n lange levensduur heeft neemt niet weg dat het niet een topresultaat is geworden! Deze video gaat namelijk voor veel mensen de eerste indruk van nlmtd zijn. En daar krijg je geen tweede kans voor.

Bij het maken van deze video voor nlmtd combineerden we de volgende expertises:

  • videomarketing en -communicatie analyse
  • Ontwikkelen concept
  • Concept vertalen naar aansprekend script
  • Productie
  • Motion graphics, montage en geluid

‘Aan het eind van het jaar kwamen wij bij Movilab terecht met een uitdagende deadline: binnen 6 weken willen wij graag een video die in onze stijl uitlegt wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Na een introductiegesprek begreep Bart direct welke richting we op wilden en kwam hij gelijk met een creatief en energiek voorstel. Een schot in de roos! De communicatie is altijd helder en eerlijk geweest zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Al met al een ontzettend fijne samenwerking met een resultaat waar we ontzettend trots op zijn!’ - Caroline Bosman-Schikker