Skip links

Stef Classens on Steelbrother’s Grand Piano – Someone you loved.

STEELBROTHER

Kijk, luister en geniet!

De film heeft enorm veel views gehad via social media. We zijn trots op de clip. We konden geen betere setting wensen om onze Grand Piano onder de aandacht te brengen bij een inmens groot publiek

Björn Leijssen | Directeur | SteelBrother

Vraag
SteelBrother creëert bijzondere en opmerkelijke functionele kunstvoorwerpen. Om het merk online sterk neer te zetten creëerden we een moodfilm. Het verhaal van deze film kun je hier bekijken.

Er was nog iets extra’s nodig om de impact van de online premiere te vergroten. Een sfeervolle clip waarin de sfeer van SteelBrother al krachtig neer gezet wordt. En niet onbelangrijk: de clip moet onder een immens groot publiek verspreid worden. SteelBrother wil nóg meer fans krijgen.

Concept
De Grand Piano van SteelBrother is een uitzonderlijk kunstobject. Een perfect middel om aandacht te creëren. Een uitzonderlijk kunstobject vraagt ook om een uitzonderlijke artiest in een uitzonderlijke omgeving.

De nieuwe galerij in aanbouw van SteelBrother was de perfecte locatie om de piano te laten schitteren. We creëerden een setting waarin enkele andere kunstobjecten van SteelBrother als decoratie dienden. 

In deze sfeervolle setting schittert Stef Classens met een cover van Lewis Capaldi – Someone you loved. Geniet van een lekker kippenvelmoment!

Resultaat
Een sfeervolle clip waarin de Grand Piano helemaal tot z’n recht komt. De clip heeft online een enorm aantal kijkers getrokken.

Bekijk ‘Stories of Steel’!

wat wordt jouw verhaal?

we helpen je graag jouw verhaal te vertellen

085 - 25 00 900

    wat wordt jouw verhaal?

    we helpen je graag jouw verhaal te vertellen

    085 - 25 00 900